Pansarkedja Modelcraft Plast

ONLY ONLMOSTER - T-shirt med print - cloud dancer

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ONLY ONLMILLE - T-shirt - bas - rose

ONLY ONLFIRST - Blus - cloud dancer/prince of walesONLY ONLNOVA LUX - Blus - cloud dancerONLY ONLCADIZ - Blus - rödONLY ONLSABRINA - Blus - night sky

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

ONLY ONLLECO LONG CARDIGAN - Kofta - dark grå melangeONLY ONLNEW DALLAS CARDIAN - Kofta - medium grå melangeONLY Huvtröja med dragkedja - misty roseONLY ONLMAY SPRING - Parkas - rose smokeONLY Carmakoma CARDIABLO TEE FRILL FRONT - T-shirt med print - golden gulONLY Carmakoma CARJENNY HOOD - Parkas - olivONLY Petite ONLHILDE HOOD BOX - Luvtröja - bright vitOYSHO Funktionströja - bordeaux

Tack ❤

Min tid är nu

Pietro Brunelli SANTA MONICA NURSING - Sweatshirt - multicolouröd
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Part Two LYRA - Vardagsklänning - medium rosaPatagonia LOGO RESPONSIBILI TEE - T-shirt med print - gravel heatherOpus SMILLA - Långärmad tröja - simply blå

Opus FINALA - Blus - milkPepe Jeans SELMA - T-shirt med print - brun olive

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Pieces PCWONDER - Jerseyklänning - winetasting

Poster - Trianglar Blå A4 21x30cm

Pieces Blus - winetastingPetit Bateau TEE - T-shirt med print - marshmallowPomkin MARIE NURSING - Linne - off vit/coral

Polo Ralph Lauren HI TECH - T-shirt med print - sport röd
1537437987500

Polo Ralph Lauren SOFT FADE - Skjorta - faded rödPOSTYR Linne - rosePS by Paul Smith Långärmad tröja - navyPULL&BEAR MIT SCHLANGENHAUTPRINT - T-shirt med print - gulPULL&BEAR Luvtröja - bordeauxSister Jane STORM IN A TEACUP - Blus - grönQ/S designed by Blazer - roseRagwear CHELSEA HEARTS - Luvtröja - navy

RACHEL Rachel Roy Curvy EXCLUSIVE KIMONO - Blus - multi-colourödReebok GRAPHIC - T-shirt med print - vitRésumé LOUISE DRESS - Skjortklänning - navyRiver Island Vardagsklänning - navy

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

River Island Petite Blus - stoneRosemunde Långärmad tröja - ivoryStine Goya JACQUES - Maxiklänning - lilacsSamsøe & Samsøe MANTE DRESS - Maxiklänning - edenSand Copenhagen MINOUBLUSE - Blus - medium blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

See by Chloé Blus - offvitSelected Femme SLFWIN LOOSE TEE - T-shirt med print - snow vitSelected Femme SLFENVA CARDIGAN - Kofta - birch/melange

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Simply Be WRAP FRONT SKATER DRESS - Vardagsklänning - ochres.Oliver 3/4 ARM - Långärmad tröja - off-vit

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Soyaconcept DALIA - Jerseyklänning - midnightblåSoaked in Luxury COLUMBINE TEE - T-shirt - bas - peacoat navy

Stradivarius MIT STRASS - T-shirt med print - vitStradivarius Trenchcoat - khakiSuperdry BURNOUT VEE TEE - T-shirt med print - dark blå

Superdry VINTAGE LOGO TROPICAL ENTRY - T-shirt med print - optic slub

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Jafo Klinkerpaket JK Spalt Rostfritt uvghsr1869-Hem & Trädgård

Jafo Klinkerpaket JK Spalt Rostfritt. Med rostfri ram, 1 mm tjockt fyrkantigt, rostfritt borstat lock, underdel i plast med klämringsfunktion samt skruv. För klinkergolv. Passar alla JAFO 150-brunnar.Varumärke JafoLängd (mm) 155 Bredd (mm) 155 Tjocklek (mm) 6

Meningen med hela skiten…

Superdry VINTAGE LOGO POP ENTRY HOOD - Luvtröja - eclipse navy

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Superdry Luvtröja - royal blåtalkabout Vardagsklänning - nudeThe North Face 2-IN-1 EXPLORATION - Tygbyxor - asphalt grå

15324212664902228635381886865163.jpg

Tommy Hilfiger ARIELLE DRESS - Jerseyklänning - gråTommy Hilfiger LOUISA - Sweatshirt - blå

TOM TAILOR BASIC STRUCTURE SHIRT - T-shirt med print - whisper vitTOM TAILOR DENIM SUMMERLY OFFSHOULDER DRESS - Vardagsklänning - deep twiligTOM TAILOR DENIM Sweatshirt - marble beige melangeTommy Jeans BOYFRIEND LOGO HOODIE - Luvtröja - rumba röd

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Topshop TIGER - Blus - ivoryTWINTIP Linne - rödUnder Armour THREADBORNE RUN TANK - Funktionströja - after burnVila VIRIO STRAP DRESS - Maxiklänning - racing röd

Boken finns att köpa här.

Vila VIBULA - Långärmad tröja - pine grove

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Vila VILIBA - Blus - rödwoodVila VINATI OPEN CARDIGAN - Kofta - adobe roseVince Camuto DESERT DITSY WRAP FRONT BLOUSE - Blus - mandarin röd

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Vero Moda VMVITA STRIPE - Långärmad tröja - blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Vero Moda VMGRACE - Blus - ponderosa pineVero Moda BOYFRIEND - Blazer - dark grå melangeVince Camuto Plus RUFFLE DIFFUSED BLOOM UNDERLAY BLOUSE - Blus - new ivory
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Vivienne Westwood Anglomania TIMANS - T-shirt med print - rödWeekday CASEY DRESS - Maxiklänning - blåVit Stuff STARCREST VEST - Blus - rödSmartwool WOMEN BASELAYER BOTTOM - Långkalsonger - moonbeam heather
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • YAS YASAQUILLA DRESS - Vardagsklänning - dark sapphire/aquillaYAS Tall YASLULLA LONG DRESS - Maxiklänning - star vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Zalando Essentials T-shirt - bas - dark grå mélange
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Zalando Essentials Maternity T-shirt med print - bright vit/maritimeHerrlicher PIPER SLIM - Jeans slim fit - ice

Over and out.

Klara