Santorin Hurricane Lamp Ljusstake 40cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Brun Counter Bag Mince Pies Receipe Small Xmas Christmas x 1...

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm
Brevlåda Antik 103x34 cm - vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Modern matta cirkeldesign 80x150 cm brun Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Still Life with Game,Vegetables,Juan Sanchez-Cotan,50x40cm
vidaXL Persienner aluminium 140x160 cm vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Flytande LED-belysning för utespa, pool, badkar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fantasy Flight Games, Star Wars Legion, Brädspel (ENG)

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ubbink Undervattenslampa för damm MiniBright 1x8 LED 1354018vidaXL Kudde 2 st velour 45x45 cm naturvitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Väggdekor/Väggord When the power of
vidaXL Motorinställningsverktyg för Ford 1.5 1.6 TI VCT och 2.0

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
The Nativity and the Adoration of the,Pietro da Cortona,51x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Manuell snöplog med hjul 100x44 cm
”Bon appetit” vinyl vägg klistermärken 30×15 cm
vidaXL Rullgardin marinblå 80 x 175 cm mörkläggande

På tisdagen godkände ministerrådet50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x m101/2 "kvinnlig x kvinnlig x manlig gängad rörröranslutningstejpStor Guld hjärta vinyl vägg klistermärke den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Överkast dubbelsidigt 230x260 cm svart och vit
vidaXL Modern matta paisleydesign 120x170 cm beige/blå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenThe Barque of Dante,Eugene Delacroix,50x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Zombie - Keep out