MILA Taklampa 1L Svart/Natur


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
WallArt Väggpanel 3D Splashes 12 st GA-WA10

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Salming Run Long Sleeve Tee, Women, Strong Lime
EAZIGLIDE Pannkakspanna 25 cm - NS2

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Butterfly tropical No.1 50x70cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 200 stk. 230x340 mm (G7) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
vidaXL Hemma handdukar 5 st bomull 500 gsm 50x100 cm antracit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Led-strålkastare ECO HOME 2 - 50W, IP65 (Vit Neutral)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - G Klav Guld no.3 A4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 3,6x3,6x3,6 m terrakottavidaXL Grind med spjuttopp 100 x 100 cm enkelvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Jamie Oliver Tårtform m lös botten Ø23
2 "bsp kvinnlig mässing, ej returventil för pump

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Bob Marley No.4 50x70cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Björnhuvud vägg handgjord
Saxhållare - H: 13 cm - dia. 19 cm
Poster - Röd heart love 50x70cm

På tisdagen godkände ministerrådetAluminium KrokPoster - Together is our favorite place to be No.1 21x30cm30x40 cm eller 12x16 tum, klassisk ram i guld den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Breathe No.2 21x30cm
Rör gummikontaktavfall röducerande vit 50mm x 40mm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSkrivbok Spanien anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster Naken modell, 50x70 cm