Reservdel Reely 539121C CVD drivaxlar fram


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Luxform Marklampor solcell Lagos 6 st svart 30669

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
( Väggdekor ) Ett par snygg fjärilar
vidaXL Rullgardin randig svart 80 x 175 cm transparent

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Sidoskåp med 5 lådor grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Färgglad klädhängare med 12 krokar 2 st
vidaXL 4 Kuddöverdrag i linnelook antracit 50 x 50 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster A3 30x42cm Nobody's Perfect

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Ocean Waves No.1 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar vidaXL Gardiner i microsatin 2 st med öglor 140x175 cm beigevidaXL LED-fontänvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Elastikmappar - stl. 22,9×32,4 cm - 24 st
vidaXL Ljusnät LED 8 x 0.4M

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Rullgardin utomhus 140x140 cm gula och vita ränder

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Påslakanset 3 delar 200x200/80x80 cm orangerutigt
Dorre Boston Shaker Glas/Rostfritt Stål
Hemarkiv

På tisdagen godkände ministerrådetKrans BrudslöjavidaXL Plisségardin 90x100 cm vitvidaXL Båtlina i polypropylen 10 mm 50 m blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL 3 Flytande U-formade bok/CD-vägghyllor i MDF röd
vidaXL Pallar 2 st stapelbara metall röd

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Justin bieber No.1 50x70cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Väggdekor väggtext väggord - TVÄTTSYMBOLER