Ljusslinga med Pumpor
Emerio Kokplatta Enkel m. Handtag
vidaXL Växtbord set 3 st vintage stil metall antikvit

MIN AMBITION

vidaXL Bäddset 3 delar löv 200x220/80x80 cm grön

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Sparbössa Döskalle med Råtta

JAG VILL HJÄLPA DIG

Glaskaraff Döskalle

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Super Mario Bros Isform

LÄS MER

Papperslyktor Happy New Year
Papperslykta Lila
Admiral Karaff
Bordstablett Glada Kräftor
UV Neon Märkpennor
Set Of 4 Decorated Tumbler Glasses Clear Can Be Used For Whiskey
Decorative Rooster with Motion Sensor Sound Garden Ornament
Pappersassietter Piratkalas
Fabulous World Tapet Cross vit och rosa 67104-3

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Fabulous World Tapet Stripes vit och ljusgrå 67103-3

Pappersassietter Emoji Examen
Ljushållare Blomma Lyx
39cl Italian set of 6 Wine glasses for Kitchen
Tubular Table

Coleman Cook 6 familjetält

29.10.2018
4 Piece Glass Spice Jar Set Small For Multi Purpose Storage Jars
Tova adventsljusstake 5 ljus röd

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Snowman Family Tea Light Holder Christmas Decoration Hello Kitty Kuddfodral 40x40cm Rosa

Såhjälpare/ Fröfördelare

Kakform Julgran
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

vidaXL Mörkläggande rullgardin beige P08/408
Good Morning Bäddset 2036-P MILITARY 135x200 cm grön

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Basilika storbladig "Dolce Fresca" 100 frön
Pappersassietter Casino
Bridgewater M - Sea Grass

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Mustasch Isform

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Krukset, stl. 27x9x9 cm, Kejsarträd, 1set Bondböna Masterpiece Grön 5 st frön
Electrolux Dammsugarhandtag 32 mm Svart

Ljusstake Grön Marble, uaqspr2971-Hushållsapparater

Klämmor, B: 19 mm, 40st.
Fototapet vinter vandring - en kvalitetstapet till marknads bäst 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.