Yankee Candle Classic Medium Jar Peony Candle 411g


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The Refugees of Parga,Francesco Hayez,60x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Spindelmannen Badlakan Handduk 140x70
The Rhinoceros,LONGHI Pietro,62x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenThe Card-Players,Pieter de Hooch,67x77cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vattenmätare spänningsavlastning konsolhållare enhet 3/4 "
Skrivbok Västervik

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Lejon målad 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
”Put me down” vinyl vägg klistermärken 22×8 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skrivbok FilipstadSkrivbok Arvikavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Hjortpar stående & liggande - creme
Liten guldgjord krage för handfat för diskbänken överflöd 25 mm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skrivbok Brooklyn

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Kökskungen Kryddkvarn Pepparmix 32 cm
HIP Bäddset 6247-H Vandya 200x200/220 cm sandfärgat
Rak rörmontering muff kopparlödd 28x28mm vatteninstallation

På tisdagen godkände ministerrådetOutwell Kudde Constellation 57x39x7 cm blå 230139Portrait of Chardin Wearing an Eyeshade,Jean Baptiste Simeon ChaToalettluftsventilationsfläkt med timer 6 "150 mm guld den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Philibert Riviere,Jean Auguste Dominique Ingres,50x40cm
Steinel Utomhusstrålkastare XLED Home 1 SL vit 029685

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPall - dia. 26 cm - H: 50 cm - Furu anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Kerbl Vattenkopp K71 Plast 221871