Ärta Blauwchokker 10 st frön
Philips Hue Turaco Vägglampa Vit
Krans med frost 30 cm

MIN AMBITION

Julgran med LED-lampa

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Poster berg, 70x100 cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

Emotion Dra-på-lakan jersey 90/100x200 cm blå 0200.24.42

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

vidaXL Barstolar med armstöd 2 st vit

LÄS MER

Barkniv
Änglavinge trä 9 cm
Fjäril Clip
Poster Vallmo Blommor, 100x100 cm
Poster Promenad i öknen, 50x70 cm
Luxform Trädgårdsbelysning solcell LED komplett set 3 st 12V Tha
DELTACO apparatkabel, PC vägg, rak CEE 7/7 - rak IEC C13, 3m, vi
Elektronisk köksvåg
HQ Fettfilter för Futurum

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

vidaXL Förvaringspall tyg rund 24x32 cm mörkgrå

DELTACO apparatkabel, PC & vägg, vinklad CEE 7/7 - rak IEC C13,
Flaskhållare i Metall Motorcykel
vidaXL Bäddset 2 delar blommor 140x200/60x70 cm beige
Melitta Excellent 4.0 Svart Kaffebrygg (21527) Knopp - glas fasetter
Vileda Robotdammsugare VR302 Relax HD (VR302)

Axis Allies 1941 - Brädspel

29.10.2018
Dekorationskudde Pizza
vidaXL Bäddset 2 delar trianglar 155x200/80x80 cm grå

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Julgranskula Blå Magnus

Freepourflaska
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

2-i-1 Vattenkokare med tebryggare
Bordsduk Bondgård
Barstol Zenith

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Hoffman Barsked i Koppar

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Bordslöpare Metallic

Fiona Tapet Personal Stripes 372005 uaqspr2354-Hem & Trädgård

Mönster: RandigFärg: LjusblåKollektion: Nordic HomeUtförande: EasyUpLängd (m): 10.05Bredd (cm): 53Mönsterpassning (cm): FriÅtgång vid 2,4 m takhöjd: 4
Frosting Sprits / Tyll / Tårtdekoration - Elektrisk spruta
Bambu Köttpinnar 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.