Aluminium Tandad remskiva Reely Borrdiameter: 10 mm Diameter: 97 mm Antal tänder: 60


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Leifheit Vägghängd torkställning Telegant Plus 100 vit 83100

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Efashion Chana - Blus 501B Mönstrad, Ljusblå
vidaXL Staket impregnerat hasselträ 90x500 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenToalettspolningsventil gammal typ wc med spak 3/4 " Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Tristar Stavmixer MX-4802 500 W
vidaXL Hylssats givare/sonder samt gängreparation för VW, Audi e

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Hörselkåpor ZEKLER 412RD

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Mojito set glas och tillbehör.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mosquito Stop Ljusfälla 3 WAfrika - Canvastavlavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Digital termometer Svart, ute/inne 217
vidaXL Hängbord Balkongbord Terrakotta brunt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Gardiner i voile 2 st 140x225 cm kungsblå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL 3 Möbelöverdrag för ölbord och bänkar stretch Vit 220 x 7
Sandra Örngott Hjärta
vidaXL Avloppsrensare manuell/borrstyrd 8 m

På tisdagen godkände ministerrådetMetalladapter för vattenbesparande köksblandare 22-24mmvidaXL Plisségardin vit F06vidaXL Lastspännare 4 st 2 Ton 8 m x 50 mm orange den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Diamantborrkrona för våt-/torrborrning 110 mm X 400 mm
vidaXL Vikbar madrass för barn grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenValueline Nödbelysning anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tårtverktyg / Verktyg till Tårta för Dekoration