Byxor, Strl: XL, Svart Indiska, ulmfmr22519-46/48

LIFE Spring Planting 1942-05-25

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Husmodern 1973-40 Kung Gustaf VI Adolf Begravning
bok handarbete Brodera av hjärtans lust

A STREETCAR NAMED DESIRE (Linje Lusta) Tennessee Williams Second printing 1947

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Jan Eaton - Stora boken om sömnadSVENSK VIRKNING UNDER 100 ÅR - GERDA BJÖRK - 1944Bröd – av mästerbagaren Jan Hedh sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

DET GODA FRANSKA KÖKET
FÅ HUNDEN I TOPPFORM + BLI HERRE ÖVER DIN HUND Victoria Stilwell
Om Sundbyberg, Sumpan forever

5 st Film Review 1973-74, 1974-75, 1975-76, 1976-77 och 1977-78

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Stora boken om efterrätter av alla slagAllt om historia år 2017 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Svenska stadsmonografier VärmlandHembygd, Hembygdens arv, 1929, Massor av hembygdsgårdar och friluftsmuseer eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Dance and dancers.
Honung - Maträtter, desserter, bakverk och tips

Alexander Bland: The Nureyev image.

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Hånger i bilder värnamo kommun Småland

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Det moderna originalträsnittet av Brunius, August Nr. 193/2004 SKRIFTER OM JÄRVÄGEN. FRÅN 1970-TALET.CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Kommunikation, Tove PhillipsFalugrafikerna . Rune BondjersSveriges sista krig : fälttåget mot Norge 1814 : Mankell Julius - INPLASTAT "Nyt

Läs mer...
Statistik för hälsovetenskaperna
Exponent 1c, Susanne Gennow

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Sune och hans värld Bilåkar cd skiva, CD, rareDa Vinci Koden av Dan BrunBonniers stora bok om dinosaurier - David Lambert
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt20 st FantomenSTJÄRNBOKEN John Sanford 1991Heroes Online comic book hardcover edition volume 1-2 complete set DC-Comics att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Hans Lidman, Lax i Mörrum + Mångmilaskog, Fiske, Flugfiske, Sportfiske mm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Skipsfarten på Oslo - Bilder gjennom femti år
Idun 1891-39 Lotten Seelig Stort Bildreportage

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Försändelser Bayern 1858 resp. 1860

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDalai Lama - Ett öppet hjärtaOm tidens vidd och tingens ordningSealskin Badrumsmatta Doux 50 x 80 cm korall 294425446 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
10 st MMT16 ER AG60 Vändskär / hårdmetallskär / Carbide inserts
Dewalt DW7231 Monteringsbyglar
Verisure Huvudenhet (styr dina övriga produkter)
4 st plåtskåp, datorskåp, verkstadsskåp

Viktigt!

Hylla
PELTOR WS TM LITCOM 3M
Överkast, Flerfärgad

Kontakt

IKEA, Lampskärmar, 2 st, Blå

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Utelykta i smide
NyMjuk klassisk brun Sammetsgardin Med fransar på båda längdsidorna ,SVANEFORS

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Adapter El-Uttag US-standard - Stl. S
Fröpaket - Paprikapaketet

Stöd FARR!

Lego Nytt Oöppnat Lego Star Wars 10236 , Ewok Village

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

LEGO City 4434