Koaxialkabel RG59 DC-ström 20,0 m (SAS-CABLE1020B) och König ulmfmr20019-Övervakningskameror

Baby on board dekal vit

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Poster Indiankvinna flätar korg, 50x70 cm
Dagbok med lås - Fjärilar

IGENIETTI Litermått

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Plånbok PandaCanpol® Napp "Milky" , Jag hjärta mostervidaXL Blomkrukor set 3 st rotting vit sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Sytråd Polyester 402 Vinröd
Crazylinser Zombie Vit (12 månaderslins)
Månologi : lär dig använda månens magi 9789188633088

700 Hallmöbel/ 595:-

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Ballong siffror 0-9 | 50 cm | FödelsedagsballongerKlassisk Gitarr / Violin / Ukulele - Gitarrstämmare / Tuner Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kalimba, "Tum-piano". 17 tangenterVäggöppnare / Ölöppnare med Magnet - Halloween & Maskerad eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster urverk, 50x50 cm
Bröllopsfigur Brud med Gevär

Poster Illustration trumpetspelare, 50x50 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Krittavlor Hängande

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Push up trosa BegeNo1 Svetshandske Arbetshandske Guide 259CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Passfodral| Allt du behöver på en plats!Sverige kepsFM-sändare med Blåtooth-handsfree och billaddare, 2.1A, Svart

Läs mer...
ABS s.LIGHT Compact Zip-On 15l Glacier Blå
Bergans Helium PRO 55 Solid Charcoal/Koi Orange

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nordisk Halland 2 Tent PU Dusty Grön (2019)Sea to Summit Comfort Light Insulated Mat Regular Grön (2019)CAMPZ Footprint Lacanau 2P (2019)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättCAMPZ Markpinne slät 18 cm aluminium (2019)Therm-a-Rest ProLite Large PoppyWildo Tallrik Light Grå att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mammut Smarter Belay Device phantom (2019)

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Mammut Skywalker 2 Orange (2016)
Klättermusen Bor 3.0 Bag 13l Raven

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Salomon Skin Pro 10 Bag Set Surf The Web/Medieval Blå

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotObject Tunika Storlek M SvartJätte fin grå poncho i stl 2xl / 3xl .Gudrun Sjöden , tunika strl. S ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
BASLER Långärmad tunika Storlek 50 Lila
Filippa K, kort svart tuff sammetskjol i manchester! Nypris: 1200 kr
Blommig lila, lång kjol, Gudrun Sjödén XL

Viktigt!

Nikolaj d’Étoiles, Kavaj, Strl: 46, Highland Herr, Mörkblå, Bomull
Röd Top/Tröja Strlk XL
Gerry Weber vit långärmad tunika / blus, romantisk

Kontakt

Hunkydory Essentials, Polotröja, Strl: XS, Beige

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Spetslinne Topp Rosa XL
Linne - Women athletic shirt - narrow strip, Art 152 - Vit - XL

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Casall, Huvtröja, Strl: 40, Mörkblå
Kari Traa, Mjukisshorts, Strl: XL, Blå/Vit

Stöd FARR!

Fröddy WR.UP, Leggings, Strl: XS, Rosa

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

PU leather Jeans Dam Pencil Pants Svart Strlk L