Laptop Converter Universal ulmfmr19185-Elinstallation

Handdispenser för etiketter Towa APN-100

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Believe in yourself, 30x70 cm, väggdekor
Poster - A smile is the prettiest no.10 40x50cm

GLANS lampfot mässing 29 cm i metall

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Svetshjälm helautomatiskAvslappningsfåtölj med fotstödHandmålad oljemålning, 180x100 cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Abstrakt, oljemålning på duk 160x60 cm
Poster trumpet, 50x70 cm
Efter Vincent van Gogh, handmålad oljemålning

Solcellsbelysning klot 15cm med rotting bas

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Husnummer i rostfritt stål 0GastroMax Råkostjärn 3 rivytor 25 cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Gustav Klimts Kvinnor, 150x60 cm, Handmålde oljemålningVenedig, 50x60 handmålad oljemålning eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Noah Marin glasboll med ljusslinga 12cm röd
Poster kvinnlig bilförare, 50x70 cm

Noah Marin glasboll med ljusslinga 12cm grön

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Distress Marker Penna - Salty Ocean

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Gnomys diaries Budskapstavla It´s a Boy (WL0429)30 Mikrofiberdukar 35x35cm, tvättbarCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Cafébord i aluminium 5,8 cm fällbarBirchmeier Trädgårdsspruta Organic Star 5 för ogräsättikaPoster Bergsklättrare, 50x70 cm

Läs mer...
Poster För på segelbåt 50x70cm
Poster sedesfält, 50x70 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster Ritningar Format, 30x42cmPoster Nerisad kran, 50x70 cmposter rekord fisk på bil, 30x42 cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster Karta Planeter format, 70x100cmDistress Marker Penna - Tatteröd RoseULRIK PÄLSPLÄD 120 X 150 CM att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Karta över Bergsjö, Hälsingland

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Fiskars Skärschablon - Stjärnor
3D pussel i trä - dinosaur skelett - olika modeller

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Canpol® Napp "Glitter", Farbror är bäst, Grön

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPappersassietter DiscobollÄggpistolerInello Japanese Flip Flop Grön ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Slow Feeder som gör hundbadet och vardagen lättare
Zandstra Slipställ Tango
Hilleberg Kaitum 4 Tent Grön (2019)
Nordisk Hjalmar +10° Sleeping Bag XL

Viktigt!

Therm-a-Rest Lite Seat Orange
Cocoon Travelsheet Cotton Tuareg/Elephant Grå (2019)
Cocoon Travel Pillow Synthetic Medium Charcoal (2019)

Kontakt

Osprey W's Sirrus 36 Summit Blå (2019)

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Edelrid Swift Pro Dry Rope 8,9 mm/70 m oasis
Mammut Skywalker 2 Orange (2016)

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Osprey Hydraulics LT Reservoir 2,5 L Röd (2019)
Suunto Ambit3 Peak Sapphire HR

Stöd FARR!

DAM SNYGG HALSDUK Sjal RANDIG ROS XXL

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Topshop 3/4 ärm tunika Storlek 8 (36) Grön 100% Bomull fjärilar