Hunt,WEENIX Jan,60x40cm Boar ulmfmr17519-Canvastavlor

Poster - Ung elefant 40x50cm

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Pussel - Plywood - stl. 13-17,5 cm - 6 set
Karta över Färjestaden, Öland

Poster - Världskarta No.23 30x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Oadlisque with Female Slave,Jean Auguste Dominique IngresThe Pasture Horses Cows and Sheep,Karel DujardinABS Plastic 4 Way Swivel Hose Pipe Tap Adaptor sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Nilfisk GM 100 till 150
Audrey Hepburn - Breakfast Pub Spegel
4 Piece 75mm Felt Pads

Manillamärken - stl. 5x10 cm - Vit - Glitter - 15 st

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Stänkskydd Til mikrovågsugnen 26.5 cmPoster - Grön plant No.10 21x30cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",OBH Nordica Kaffebryggare 2324 Sapore (51012324)Dammsugarpåsar Electrolux Z 965 Minimite eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

vidaXL 4 Kuddöverdrag i linnelook beiga 80 x 80 cm
Dammsugarpåsar AEG Storlek 26

Strömförlängningskabel 15 m H05VV-F 3G1.5 IP20 Vit

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Electrolux Z 1610 till 1670

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Hoover S 650Dammsugarpåsar Hoover Sprint SC 144CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Hoover Galaxy SC 022Dammsugarpåsar Allaway BA/EDammsugarpåsar Rowenta ZR 80

Läs mer...
Dammsugarpåsar Beam 145
Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 9001

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Volta U 2235Klädnypa vägghängd med texten To do!Dammsugarpåsar Electrolux ZUS 3920 till 3980/3980P
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Electrolux Z 180Fototapet New York City - en non-woven tapet till marknadens bäsDammsugarpåsar Electrolux Z 99 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
British/Queen Sign Wall Decorative

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Uppläggningsfat 4-delar Juletid med guldkant
Dammsugarpåsar Siemens VS 70C00 - VS 79C99 Super M

EU-kandidaterna om Frontex' budget

VILLEROY AND BOCH PASTA PLATE M SET

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotGold Elefant Candle Temerity JonesPoster - Ananas Topical No.2 21x30cmAthlet VDE mejsel set (540.13 N) ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Housegard Brandstege 4,5 m EL45S
Dorre Frukfat Fruity 36 cm
König Trådlös rörelsesensor, anpassad för husdjur, för SAS-ALARM

Viktigt!

Sri Lanka Tropical Beach
Karta över Nynäshamn, Södermanland
RUBY MBLD 2P 140X250 CM

Kontakt

Trådlös IP-kamera

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Färgglada alfabetet A4
Poster - A smile is the prettiest no.11 40x50cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

SoulMate Olja & Vinäger Set Vit
Kanvas tavla, frukter 160x50 cm

Stöd FARR!

Bergner Carbon Steel Marble Bakform 22,5x22,5x4,5 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Träram i guld, innermåtten 60x90 cm