Taklampa PRIDDY svart vit 49464 och EGLO ulmfmr16685-Fönsterlampor

Skrivbok Palermo

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Bowbåge koppar löddjur x Hona 15mm 90deg vinkel
Rak rörmontering muff kopparlödd 28x18mm vatteninstallation

The fashionable woman in contemporary,James Tissot,60x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Avloppsinstallationstoppanslutningsfog 50 / 50mm 45degTräknopp - Rund - dia. 15 cm - Djup 4,5 cm - FuruHjärta - MDF - stl. 50x40 cm - 1 st sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Armbågs kopparanslutning lödhane x x 28 mm diameter
Poster - Tomten och renarna No.3 30x40cm
Stor Hängkrok / Väggkrok H31 B38

The Return of the Prodigal Son,James Tissot,80x40cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Mora marknad,Anders Zorn,50x40cmArtline 519 Vitboard Svart - 2,0-5,0 mm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",The Countess Tessin Wife of the Seedish Ambassador,Jean Marc NatPortrait of Fritza Riedler,Gustav Klimt,60x50cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

The Last of England,Brun Ford Madox,82x74cm
Poster - Julklapps rosett 30x40cm

3 par bomullsskyddande trädgårdsskötselhandskar

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Pizzafat

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Smartline PopUp Konferens, CEE 7/4, VGA, HDMI, USB, RJ45, svartPoster - Mexikansk döskalle No.2 40x50cmCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Still life with a Basket of Potatoes,Vincent Van Gogh,50x40cm1/2 "automatisk avluftningsventil med automatisk avluftningPoster - Butterfly tropical No.1 21x30cm

Läs mer...
grand ganal,Claude Monet,50x40cm
Enkel knapp ljusbrytare metallisk brun med ljus

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Kran på plastfläkt 24mm haneThe Sheep-Shearers,Vincent Van Gogh,43.5x29cmSelf-Portrait with Pipe,Vincent Van Gogh,46x38cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättVäggmonterad keramik kopp + toalett rengöringsborstePoster - Världskarta No.17 21x30cmHead of a Peasant Woman with Dark Cap,Vincent Van Gogh,43.5x30cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Manillamärken - stl. 5x10 cm - Glitter - 6x15 st

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Einhell Häftklammer 13 mm 3000 st
Elisabeth of Austria, queen of France, Francois Clouet

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Fototapet / Foto Tapet Waterfall in Spring - väggdekor som gör s

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotDammsugarpåsar AEG MM1800Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio Z 2578Dammsugarpåsar Hoover Alpina SC250 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - Camper 30x40cm
Dammsugarpåsar Pullman GD 930
32 LED Work Light Magnetic Torch Hook Stand

Viktigt!

  Produktnummer: 14261164

  Taklampan PRIDDY från EGLO kommer ge din inredning ett inslag av gammaldags charm med sin unika stil. Lampan har en diameter på 15,5 cm, en höjd på 110 cm och en E27-sockel för glödlampor på maximalt 60 watt. Taklampan har en industriell stil och känsla tack vare formen och den svartvita färgsättningen på lampskärmen. Lampan PRIDDY är lämplig för inomhusbruk och levereras utan glödlampa.

  Färg: Svart och vit
  Material: Stål
  Mått: 15,5 x 110 cm (Diam. x H)
  Strömförsörjning: 220-240 V~, 50/60 Hz
  Lampeffekt: 1 x 60 W (glödlampa medföljer ej)
  Sockeltyp: E27
  IP klass: IP20
  Skyddsklass: 1

 • The Doors - Jim

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Skrivbok Nederländerna

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Portrait of the Artist,Eugene Delacroix,65x55cm...

  Skrivbok Södertälje

Konstgjord julgran 150 cm 310 spetsar grön
Poster - Elephant 40x50cm
Fototapet Midtown New York - en kvalitetstapet till marknadens b

Kontakt

Dammsugarpåsar Waves VC-104121.2

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Polycarbonate Ice Scoop
Uppläggningsfat 4-delar Juletid med guldkant

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Dammsugarpåsar Bosch ProFamily
Athlet Kryssmejsel (5780 2SN)

Stöd FARR!

Poster - Do more of what makes you happy No.13 21x30cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster grotta med vatten, 50x70 cm