- & marmor No.2 21x30cm Poster ulmfmr15019-Posters

Tristar El-grill på avtagbart stativ svart

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

vidaXL Plisségardin 50x125 cm gräddvit
vidaXL Blomlåda med spaljé 40 x 30 x 135 cm

Trädgårdsbod med sadeltak grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Kvalitets köksfläktsventilator 100 mm med tidtagare torkadFlexibel gräsmatta gräskant 9m x 150mm brun1,6m x 5m ovävda växtskyddsväxter frostskydd tyg insekt nät sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Emotion Örngott strykfri 2 st 60x70 cm svart 0222.04.71
vidaXL Kärnborr diamant 120 x 400 mm
vidaXL Plisségardin 100x150 cm creme

068 Cervinia vinställ hängande i återvunnet trä 750:-

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.1/2 "bsp hela huset vattenrenare filter kit med kolfilter ingårvidaXL Gatlykta RVS 2 kupor 220cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Access paneler högkvalitativ abs plast 200x250mmBrüder Mannesmann Tillbehörssats minislipmaskin 200 delar 92568 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

064 Cortina soffbord 90 x 90 i återvunnet trä 2695:-
vidaXL Bordsöverdrag stretch 2 st gräddvit 243x76x74 cm

vidaXL Stoppad sittdyna sandfärgad 60x60x10 cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

vidaXL Odlingslåda i akaciaträ 200x50x25 cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Rullgardin randig brun 40 x 100 cm transparentFJÄRIL PÅ KLÄMMA CLIPS BLÅ/SVART TON (75253)CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Elastiskt bordsöverdrag 2 st 70 cm grönvidaXL Sammankopplare till matta 20 st gummi svartvidaXL Odlingslåda impregnerat trä 90 x 90 x 20 cm

Läs mer...
vidaXL Rullgardin gräddvit 100 x 175 cm mörkläggande
vidaXL Duschpanelsystem aluminium matt vit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster - This kitchen is for dancing No.8 21x30cmProPlus Skrapor, Plast, 4 st 590166Affisch Medium Näbbgädda
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättvidaXL Utomhusuttag med jordspettvidaXL Bussningsverktygssats bakaxel för Ford FIESTA IV & KA1 "bsp kvinnlig mässing utan returventil för pump att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Trädgårdsstaket Vide 100 x 500 cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
La femme au chapeau noir,Edouard Manet,50.5x43.5cm
Skrivbok Österrike

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Paul Guillaume,Amedeo Modigliani,74.9x52cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Jag älskar dig alla språk 30x40cm100cm flexibelt köksbassäng monobloc-kopplingsslang m12 x 3/8 "Med ram Portrait of a Man,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,60x50cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
llegory of Vice and Virtue,Paolo Veronese,50x40cm
Violett elektrisk vattentät isolering isoleringstejp 15mm x 10m
The Raft of the Medusa,Theodore Gericault,37.5x46cm
Inbed Sweden Basic Bäddmadrass 160x210

Viktigt!

The Boating Party,Mary Cassatt,50x40cm
Madame Recamier,Francois Gerard,60x40cm
200x250mm abs plastinsats inspektion dörr panel guldr färg

Kontakt

Affisch Mini Karl XII

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Skrivbok Jönköping
Conversation in a Park,Thomas Gainsborough,73x68cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Justerbar vridbar armbågsavloppsinstallation 50mm rördiameter
ProPlus pennlampa COB med magnet 440270

Stöd FARR!

The Bridge at Narni A study,Jean Baptiste Camille Corot,34x48cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Winter Landscape, Denys Van Alsloot,50x40cm