Bäddset 3 flamingo 200x220/80x80 cm marinblå/rosa delar vidaXL ulmfmr14185-Överkast

Esschert Design Uppblåsbar sittpuff för utomhusbruk solros 58 cm

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Servetter - stl. 33x33 cm - Blad - 20st
Stjärnstrimlor - B: 15x25 mm - Metallfolie - 48 st

Landscape with a Ford,Jan Brueghel The Elder,60x40cm

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tristar Elektrisk filt BW-4770 160x130 cm 2x60 W svartBird Spikes 165 cm - skydd för din trädgårdThe Triumphal Entrance of Henry IV,Peter Paul Rubens,80x40cm sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

The Crib,Berthe Morisot,50x40cm
St.Augustine in His Study,Sandro Botticelli,60x40cm
,Pineaple Leaves Cake Toppers Tropical party birthday partywa...

Sts Francis,Lawrence,Cosmas or Damian,Fra Filippo Lippi,100x44cm

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Godoy Presenting Peace to Charles,Jose Aparicio Inglada,50x40cmThe Annunciation,Nicolae Grigorescu,50x40cm Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Landscape with Aeneas at Delos,Claude Lorrain,50x40cmSt Sebastien Attended by St Irene,Georges de La Tour,50x40cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Midsummer dance,Anders Zorn,50x40cm
East of India Blå Grå Forest Ribbon 3m Reel Craft Xmas Wrap...

President Grover Cleveland,Anders Zorn,50x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Still Life,Paul Cezanne,50x40cm

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av 1/2 "bsp-skruvgjutna kopplingar till tvinnade rörkopplingarMelker Örngott HjärtaCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.The Story of Nastagio degli Onesti,Sandro Botticelli,60x40cm20 M KOPPARTEJP FRI MÖRDARSNIGLAR 5 PALLKRAGAR 12MMövervakningssystem med 4 st 720P kameror

Läs mer...
Regattas at Molesey,Alfröd Sisley,60x40cm
vidaXL Matta sisallook inomhus/utomhus mörkgrå 140x200 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Pollice Verso,John William Waterhouse,60x40cmSegel båt, oljemålning med ram, innermått 30x40 cmvidaXL 30 m Varningskedja i plast röd och vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättPoster - Hästar No.2 50x70cmvidaXL Staket impregnerat hasselträ 120x250 cmPoster - Rosa blommor 4 30x40cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
MG Bardispenser

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Saint Luke Drawing the Virgin and,Roger Van Der Weyden,50x40cm
vidaXL Fåtöljöverdrag piké stretch svart

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Emotion Dra-på-lakan strykfri 70x200 cm grå 0220.03.40

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotvidaXL Sol Vägglampa med Rörelsedetektor 2 st30 st kort +30 st kuvert * Kärlek -dubbelkort med kuvertvidaXL Motorverktygskit för BMW ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
vidaXL Förvaringsskåp med 14 utrymmen vit 37x146x180,5 cm
vidaXL Aviator Sidobord med 2 lådor Vintage flygplanstema
vidaXL Stängsel 10x1,2 m, 10x10cm maska
Poster - Pride hand and heart 70x100cm

Viktigt!

vidaXL Bistro stol mosaik terrakotta 2st
Ubbink Filterpump PowerClear 5000 med 5W UVC lampa
600 stk.120x215 mm (B2) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Kontakt

Poster - Buffalo of king 70x100cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Aluminium Flaggstång Italien
La femme au chapeau noir,Edouard Manet,50.5x43.5cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Double Portrait of the,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm
La Peche,Edouard Manet,60x40cm

Stöd FARR!

Skrivbok Vaxholm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - COCO Marmor No.4 70x100cm