Fiskars Skalkniv 8cm Edge ulmfmr13352-Knivar

Slam Dunk Tvättkorg

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Pappersassietter Små Röd Metallic
Pappersassietter Korall

Emerald Konstväxt kavlen gräs 120 cm 418166

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Barskylt KoskenkorvaBrevlåda Antik 103x34 cm - rödDrömrummet, 1st. sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Hylla, 60x10 cm, H: 21,5 cm, plywood, 1st.
Fästkuddar 3D, stl. 10x10x2 mm, stl. 5x5x2 mm, svart, 217mix.
Begonia Amerihybrid "Picotee Lace Sosa" 12 frön

vidaXL Barstolar 4 st massivt återvunnet trä och stål

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Klämmor, B: 19 mm, 40st.Lagerhylla 5 hyllplan 265 kg Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Mini Soptunna / Papperskorg till Skrivbord eller Bil - BlåvidaXL Partytält 6 väggar 3x6 vit eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Emerio Äggkokare Vit "Smart" Auto
Kylskåpsmagnet ”Every JOURNEY begins WITH a single STEP”

My little Pony Filt - rosa Fleecefilt

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Nature Ultraljudsskrämma för möss/råttor 6060107

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Minifat, stl. 9,5x9,5 cm, vit, 12st.Vancouver konstgran/plastgran 225cm 550 LED grön med snöCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Philips LED-ljus 6 st vita 6912660PHSidsovkudde 7-formad blåJulgran - H: 18 cm - B: 9 cm - Plywood - 1st

Läs mer...
Ljusslinga LED Discobollar
Her Ladyship Tea Cosy Fabric

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. vidaXL Lejonmatta plysch 205 cm brunThe Conversion of St Paul,PARMIGIANINO,50x40cmVintage KARTA GENOUA 1909 50x50 cm (svartvitt)
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättLandskap, oljemålning med ram, yttermått 89x32x4 cmMargit,Anders Zorn,50x40cmKinzo Skruvmejsel-bitsats 101 delar att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Star Wars - Episode 6 - One Sheet

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3D Julgran - H: 60 cm - B: 48 cm - Plywood
Pieta with SS.Peter and Paul,Fra Bartolomeo,50x40cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

vidaXL Sugslang med koppling 7 m 22 mm svart

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotChrist Carrying the Cross,Hieronymus Bosch,50x50cmvidaXL Bäddset 4 delar 155x220/80x80 cm blommorEpisode from the Battle of Tetudn,Eduardo Rosales,60x40cm ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dante and Beatrice,John William Waterhouse,50x40cm
Moret-sur-Loing,Alfröd Sisley,60x40cm
Venus Anadyomenes,Titian,50x40cm
Ansmann Energibesparande eluttag AES3 2500 W 5024083

Viktigt!

  Produktnummer: 16284935

  Edge knivar från Fiskars har en stilren svart design och är också ett nöje att använda. De har ergonomiska handtag och bladen är tillverkade av högkvalitativt stål som kommer att behålla sin skärpa länge. Edge finns i många olika varianter för olika användningsområden och är ett måste för alla moderna kök.

 • Rådjur Natur Vit

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Panda kudde

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Doftljus Världens Bästa Syster...

  Klusterslinga vattenfall 280 LED

Mässing rörlampor för lödning med kopparrör 18mm x 3/4 "hona
Diskhandske L
Servis 18-delar Modern i fältspatporslin

Kontakt

Emotion Dra-på-lakan strykfri 80x200 cm röd 0220.80.41

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Keter Trädgårdsstolar 2 st Toscana grafit 212592
Saint Luke Drawing the Virgin and,Roger Van Der Weyden,50x40cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Skära - 29 cm
Markus Örngott Hjärta

Stöd FARR!

vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 75 x 600 cm terrakotta

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Matgrupp för trädgården 3 delar konstrotting brun