VDE-isolerad avbitartång 180 mm 32021 KNIPEX ulmfmr12519-Tänger & Avbitare

Tristar Fritös "Mini" Crispy Fryer

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Läskigt Tyg Svart
Plastduk Turkos Ljus

Brennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 3m, vi

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,vidaXL Bäddset 3 delar blommor 200x200/80x80 cm vitSodaStream Kolsyremaskin Spirit VitPlastduk Polka Dot sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Freepourflaska
Hängande Shotglas
vidaXL Dra-på-lakan 2 st 190x200 cm bomullsjersey naturvit

Fiskars Stekpanna 28cm/2,8l Alu Handy

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Brennenstuhl Överspänningsskydd 6väg 13500AKoala Istång 3in1 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dörrdekoration TikiBordslöpare med Guldpaljetter eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Philips Matberödare Viva HR7762 (HR7762/90)
Serveringsfat i Plast Rektangel Limegrön

Bachmann grenuttag 9xCEE 7/4 1xCEE 7/7 19" 2m

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Klädnypor Ljusblå Små

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Ljusslinga med DöskallarBordslöpare HalloweenCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Enhörning StrösselbehållareSwirls Grattis till PensionenFaber Castell Tuschpenna - 2 Spetsar - 10 st

Läs mer...
Servetter Confirmation Blå
Set of 2 Work Top Protectors chopping Board Cutting Stir-Fry Kit

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Shotglas Im Not As ThinkFREE BEER TOMORROW PRINTED MUG TANKARD PINT BAR5kg Mechanical Kitchen Scale
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättVäxthus Vit litenRolson Work Light 15 + 12 LEDNature Frostskydd för växter fleece vit 2x10 m 6030118 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Final Touch Glaspoleringsduk

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Drinkpinnar med Rund Topp Flerfärgade
Pappersassietter Dalby Hage

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Refill lamineringsfilm, B: 21 cm, permanent lim, 12m

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotHalberdier,Pontormo Jacopo,50x40cmEn Fisk skulptur 29x28x23 cmSpärrbox i 171 delar ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kylskåpsmagnet retro, ”VW Bus -Ready for the Summer”
Hammershøi vas mint 25 cm-stor
Värmeljus LED - Solcellsbelysning
vidaXL Flätverksstängsel 15x1,25 m stål grå

Viktigt!

  Produktnummer: 16332153

  Den VDE-isolerade avbitartången från KNIPEX är ett hjälpsamt och oumbärligt verktyg för svåra elektrikerjobb. Den här avbitartången är testad enligt de stränga säkerhetsstandarderna hos VDE, den tyska föreningen för elektriska, elektroniska och informationsteknologier och den är säker att använda på spänningar upp till 1000 V~ eller 1500 V⎓. Avbitartången är smidd av vanadinmagnetstål som har oljehärdats och värmehandlats och den har induktionshärdade skäreggar samt mjukt rundande käkar. Tången fungerar med hårda, mellanhårda och mjuka kablar. De helt isolerade handtagen med halkskydd är bekväma och säkra att använda.

  Färg: Röd och gul
  Material: Vanadinmagnetstål
  Total längd: 18 cm
  Kapningskapacitet för hård kabel: 2,5 mm (diameter)
  Kapningskapacitet för mellanhård/hård kabel: 3 mm (diameter)
  Kapningskapacitet för mjuk kabel: 4 mm (diameter)
  Säker att använda på strömförande kablar upp till 1000 V~ eller 1500 V⎓
  Mjukt formade käkar och separat induktionshärdade skäreggar
  Helt isolerade handtag med halkskydd

 • Kaffeglaskanna Moccamaster CD/GCS/KBG/Excellent 10SN

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Champion Mikrovågsugn 23l 800W, Rostfri

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Arvika konstgran/plastgran 210cm 320 LED grön med snö...

  Bosch Stavmixer MSM2650B Svart

Chrome Over The Door Hanger
Toalettdekal - Kissande Pojke
Woman sewing by lamplight,Jean Francois Millet,50x40cm

Kontakt

Canvastavla 5 Delad "Sjö & Natur" 160*80cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

La lapidation de saint Etienne,Annibale Carracci,50x40cm
3D Julgran - H: 60 cm - B: 48 cm - Plywood

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Et in Arcadia Ego,Nicolas Poussin,60x40cm
Nature Trädgårdsspaljé 100x200 cm PVC grön 6040704

Stöd FARR!

The Stolen Kiss,Jean-Honore Fragonard,50x40cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL Rullgardin för mörkläggning 120 x 175 cm vit