Trendiga index-flikar In Bloom ulmfmr11685-Notisblock

VOREL Spindelledsavdragare

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

BAHCO Stämjärnssats 12-25 mm 434-S3-EUR
Philips Linjär LED-lampa 112,4 cm vit 850873116

Poster David Bowie, 50x70cm stående

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Tiger Toalettrullehållare Figueras Krom 319010341Tristar Raclettegrill med grillsten 8 personer RA-2992 1400 WEsschert Design Skoborste BR24 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

vidaXL Blomvagnar 4 st cederträ 25x25 cm
Skandia digitalt skjutmått 150 mm
Nature Insynsskydd 1x3 m PVC grå 6050370

Einhell Trimmerspole för röjsåg GH-PT 2538 AS

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fala Tvättställsblandare Tarragona Mässing 75740Telesteps Stege Classico Line 3,8 m 60238-501 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Good Morning Bäddset 5136-A CHARLEY 140x200/220 cm sandfärgadCurver Knit Tvättkorg och mangelkorg vit 97 L 08508-X64-00 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Irwin Universell standard handsåg 550 mm 7T/8P 10505308
Tiger Toalettpappershållare Colar krom 1313930346

vidaXL Paraplyställ welcome stål svart

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Mikro Filter Dammsugare Electrolux

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dubbel Degsporre / Degskärare - OXO Good GripsGrundig Nattlampa LEDCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Kids at Home Tapet Planes blå 70-237Bolsius Doftvax med brännare Vanilla 107790501875Smanos MD8000, trådlös rörelsevakt för Smanos larmsystem, vit (M

Läs mer...
Poster Modell som blomma, 70x100 cm
Barsked Twisted

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Löv Tesil / Tehållare i Silikon och Rostfritt stål (Grön)Landmann Pantera gasolgrill 2.0 (12065)OBH Nordica Kaffekvarn Grind Expert
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDELTACO förlängningskabel PC/skärm rak IEC C13 - rak IEC C14 0,5Emerio Elektrisk PotatiskalareBrennenstuhl fjärrstyrd strömbrytare, CEE 7/4-uttag, 25m, fjärr, att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
NORDIC HOME CULTURE Trivas, Luftrenare, 4vägs filter, 30m²

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Bordsduk Safari Party
Gigantisk Gummianka

EU-kandidaterna om Frontex' budget

DELTACO jordad apparatkabel, CEE 7/7 till IEC 60320 C13, 10m, sv

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotBarbord RetroFinger LED BollarPapperstallrik Blomster ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
4 Piece Shot Glass Set 5cl for Whisky Vodka Rum Cordials Glasses
Set of 8 Appetizer Set 4 Glasses 4 Porcelain Dishes

Viktigt!

35cl Water Glasses Set of 4 Bar Drink Juice Party Tumblers Glass
2 Seater Large Bistro Set Cover Waterproof Polyethylene
Maison Salladsskål - vit

Kontakt

Skål Rati Champagne

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Korkskruv med Trähandtag
Drinkpinnar med Rund Topp Flerfärgade

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/80x80 cm lilarutigt
Påsar med handtag, plywood, 3st.

Stöd FARR!

2 LED-ljusslingor 5 m 300 lampor

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull rosa 40 x 40 cm