Trådgardiner 2 st cm svart 140x250 vidaXL ulmfmr10019-Gardiner & Tillbehör

Tagetes Disco röd 20 frö

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

062 Dekoration i plåt "caltex" vägghängd 495:-
Notisbok - A5 - 15 x 21 cm

Poster Maskros

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Karta över Ekshärad, VärmlandRisboll ljusslinga vit 10 LEDSerie LED nät 180 ljus 3x3m svart kabel blå sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Aerolatte Mjölkskummare - Mooo
Sagaform BBQ Bamboo Borste
Rökelsehållare / Askfångare Sheeshamträ.

Pillivuyt förkläde grå 95x80 cm 100% Bomull

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster No one loves you A4Palettblad "Wizard Pineapple" 15 frö Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",3 Stiftpennor 0,7 mm5 Delad Canvastavla Solnedgång 200*100cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Flasköppnare delfin 3 st
5 st Clip-on skarv för LED slinga typ 3528 (8 mm)

Poster Uppland - Landskapsstolthet

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Adam ljusstake 7 ljus röd dekor

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av vidaXL Hopfällbart tält med 2 väggar 3x3 m grönvidaXL Bänkdyna för trädgården 120x50x3 cm grönCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.vidaXL Partytält med 8 väggar 3 x 9 m vitSushiformarHanddukskrok i metall Boxer

Läs mer...
Landmann Klotgrill KEPLER 400 (11141.1)
Luciatåg ljusstake 5 ljus

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Poster Änglar vakar över detta rum A4Poster, Svenska Regenter 100x140 cmCurver Style Tvättkorg och mangelkorg vit 105 L 08506-885-00
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättHIP Bäddset 6097-H Milika 140x200/220 cm flerfärgatVärldens bästa mormor ÖrngottPoster Saltsjöbaden 50x70 cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tapasset 31x21cm 4 delar skiffer

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sovrumssäng i metall „Art“ med ribbotten 200 x 140 cm svart
LECHUZA Odlingsenhet Quadro 35 LS ALL-IN-ONE vit högglans 16160

EU-kandidaterna om Frontex' budget

EGLO Taklampa BEDINGTON 25 cm svart 49774

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotGrönworks Röjsåg utan 40 W-batteri GD40BC 1301507EGLO Taklampa Sedilo 91512Bo-Garden Insektsnät med dörr för partytält medium 4472217 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Capi Blomkruka Nature Rib 43x41 cm elfenben PKOFI933
Sealskin Duschdraperi Rope 180 cm blå 233761322
Irwin Vise-grip Låstång böjda käkar 7WR 175 mm T0702EL4
Philips myLiving Infälld Smartspot Asterope 4,5 W 591804816

Viktigt!

Good Morning Bäddset 5746-A MARTIN 240x200/220 cm flerfärgat
Skandia Digital 3-i-1 Träregel Metall Spänningssatta Elkablar De
Philips Spotlight myLiving Pillar 2x50 W svart 5633230PN

Kontakt

Sissel Ortopedisk benkudde Veno vit SIS-140.024

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

GARDENA Trädgårdsslang Comfort FLEX 13 mm 50 m 18039-20
vidaXL Barstolar snurrbara 2 st konstläder 40x47x105 cm vit

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Irwin Xpert Bågsåg för råträ 533 mm TXP1624533000
Good Morning Bäddset 5661-P MOUNTAINS 200x200/220 cm blå

Stöd FARR!

Tråd 40-ljus batteridriven ljusslinga koppartråd med timer

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Overseas Kudde 45x45 cm kanvastyg marinblå