NORDIC HOME Rena, luftfuktare och luftrenare, 35m², komb CULTURE ulmfmr5019-Luftrenare

Letters From Vitchapel: Dear Boss - Brädspel

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Dungeon Lords - Brädspel
The Others: 7 Sins - Brädspel

Pandemic: Rising Tide Brädspel

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Rising 5: Runes of Asteros BrädspelLegendary: Civil War (Exp)Spinner Challenge roligt spel barnspel fidget sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Carena, Grisslehamn Ugnsskydd i plast
Poster - Saturnus planet ram 2 30x40cm
Poster - Saturnus planet ram 2 40x50cm

Strandfilt Mandala rund - Multi grön/vit

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Poster - Mars planet ram 1 50x70cmPresicionsvåg för köket mått 0.01-500g, 0.1-1000g, 0.1-2000g Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Strukturkavel / Rolling Pin - FyrkantFrank Clutchenson - Fiat - Cars 2 bilar eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Mykerinos - Brädspel
Didriksons, Slaskeman Regnställ Rosa/Lila

Nations: Dynasties - Brädspel

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Isbjörn Of Sweden, Isbjörn Byxa Lila

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Visent Möja 4P tältVäggdekor väggtext väggord - Coffee my drug of choiceCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Ecco Intrinsic Toffel Thong 88000301001, Dam, SvartSandal Bdk vaqueta marino, BlåVäggdekor väggtext väggord - A true lovestory

Läs mer...
Crocs LiteRide Clog, Navy/Melon
Ecco Aspina 83851357066, Dam, Grå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Sixtyseven Estelle cuero, CognacLjusslinga koppar, 390cmUS Polo Traniers Marcs, Man, Vit
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTrue North, Slaska Gummistövlar, Junior, LilacTomteskägg med resår flamsäkert tomtemaskPlatta Poly 9.0 120cm Stjärnor på Svart att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ljuslykta - Världens bästa farmor, vit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Tavla Vårt Allt
ANSLUTNINGSSLADD F RADIO O CD

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Hörselskydd PELTOR X3-P3E

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotVäggdekor väggord väggtext Alltid vid din sidaKids Concept, Tipitält, GråPoster A4 21x30cm Wavy Dreams ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster A4 21x30cm Dark Water
Poster A4 21x30cm I Investigate
Skolplansch Canvasvepa - Hattar

Viktigt!

  Produktnummer: 8188614

  NORDIC HOME CULTURE Rena, luftfuktare och luftrenare, 35m², kombinationsfilter, timer, 40-80%, vit

  Med denna produkt får du både en luftfuktare och en luftrenare i samma kompakta produkt.

  Luftfuktigheten går att ställa in mellan 40-80% och kan regleras i tre olika fläkthastigheter, vattentaken är lättåtkomlig när den behöver fyllas på. 

  Luftrenaren använder sig av ett tre-i-ett kombinationsfilter, vilket betyder att den har ett för-filter, ett kolfilter och ett HEPA-filter där för-filtret är tvättbart och de andra två filtren går att bytas ut när det är dax. Detta gör produkten optimalt för uppsamling av t.ex. djurhår, damm och pollen den renar också luften från odörer och röklukt samt fångar upp luftburna partiklar större än 0,3 mikro millimeter.

   Luftflödet är på hela 2160m³/h och kan täcka en yta på upp till 35m², därför passar den lika bra i hemmet som på kontoret.

  • Display
  • Luftflöde: 216 m³/h
  • För utrymmen upp till 35m²
  • Timer, fördröjd start upp till 12h
  • Ställbar luftfuktighet mellan 40-80%
  • Tvättbar vattenränna och för-filter
  • 3 olika fläkthastigheter, varav ett tyst läge
  • Kombinationsfilter (för-filter, kolfilter, HEPA-filter)

  Mått(BxDxH): 37x24x40cm

  Anpassad för en takhöjd på max 240cm

 • Clans of Caledonia Brädspel

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Poster - Kaffeböna 30x40cm

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Mysterium: Hidden Signs (Exp)...

  Tärningsset D6 - Festive Circus (CHX27842) - Brädspel

Julgranskula Grön Vincent
LED-lampa A60, 8W, E27, 230V - Kall vit
Julgranskula Blå Kristina

Kontakt

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Guld 240 x 220

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Julgranskula Röd Charlotte
LED-strålkastare, 10W 4500K, Svart

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Rosa Randigt 200x220
Poster - Marmor Palmkvist 70x100cm

Stöd FARR!

Poster - Bob Marley No.7 40x50cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster - Marmor Fyrkant 21x30cm