Icebreaker W's Tech Lite SS prussian blå Scoop Shirt onrpti1696-Yogakläder

Ravensburger Fånga Ballongerna

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Undervattens LED-belysning med fjärrkontroll, 16 färger
Färgskiftande paraply

New Bright 1:24 Street cars

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Sissel Träningsmatta 180x60 cm grå SIS-200.005.5Menalux Dammsugarpåsar 1940Teddykompaniet Maja Gräddnos Liten sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Babyskor silikonform
Hasbro Cluedo Refresh DK (Danska)
Kids Concept, Lektunnel Star, Grå

GPS Drönare med WiFi, 410 MM Feilun

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Kids Concept, Käpphäst, NEO, MammutLjusstake Marble, Grå Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kavaljer, ljusstakeLjusstake Vit 4,3 cm eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Jamara R/C Bil Pagani Zonda R 1:14 Vit
Hov tenn ljusstake

Drönare med HD-kamera o gyro

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dorre Ljuslykta Glas 35 cm Mässing

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Utomhusbelysning inbyggnad Nordlux Pato GU10 LED 35 W Rostfritt stålTrädgård Spot 1WCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Utomhusväggbelysning OSRAM Endura Classic Post 60 W Rostfritt stål (borstat)Poster A3 30x42cm Tropical LeavesLånga Bits. 150mm. 9 delar

Läs mer...
Konarvläder Handskar för skoggsbruk Storlek (handskar): 9, L EN 388 , EN 381/7 CAT II L+D worky Dachs-FORST 1604 1 par
ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle Blå ESD 41 S1P Blå

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. 1 par gula-Ljusmanschetter, gula rosor, små vita blommorEhmann 4260c0701 Dimmer infälld Passar: LED-lampa, Glödlampa, Halogenlampa VitLjusmanschett, röda bär
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättMulticopter-flygbatteri DJI Part 3 Passar till DJI Spark 1 stDJI Spark Combo, Alpine Vit Quadrocopter RtF KameraflygningJulgranskula Röd Viktoria att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Elektrisk startmotor Modelcraft 540 Passar till 15-25-nitromotorer inkl. Motorkonverteringsplatta

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kuddfodral Cross 45x45cm
Limpistol Gluematic 5000-serien Steinel GLUEMATIC 5000 20 - 120 W (max. 500 W) 11 mm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Elmotor för modellflygplan borstlös BL Outrunner 2815 7-9 V ROXXY kV (U/min per Volt): 1100

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTraxxas 7033X Reservdel Pivot kulskruvarReely Race Copter motor Passar till: Reely X-220HD Kylskåps Magnet ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Glamour svart blank
Bordslampa Moln Vit
Aromalampa - Änglar

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Skön t-shirt i lätt och luftig merinoull

  Tech Lite SS Scoop är en snygg och skön t-shirt i merinoull som svalkar bra på sommaren och värmer på vintern. Tröjan passar lika bra på resan som ute på stan eller en vanlig dag på jobbet.

  För att ge tröjan extra slitstyrka har merinoullen förstärkts med nylontrådar. Precis lika skönt som traditionell merinoull men mycket hållbarare!

  Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna.

  Detaljer

  • Mulesing-fri merinoull 150 g/m²
  • Något indragna ärmar med offset sömmar - skaver ej under ryggsäcken
  • Utan storlekslapp - skaver ej
  • Modellen är ca 170 cm lång och bär storlek S. Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Kategori
Tröja  
Tröja
Typ: Kortärmad
Användningsområde: Fritid
Lager: Baslager/Funktionslager
Material: 87% ull (merino), 13% nylon
Säsong
Året runt  
Egenskaper
Krage: Rundad halsringning
Stängning: Utan
Mått
Rygglängd: 67  cm
Kön
Dam
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
736639
 • Neon Leksaksspiral i plast, Grön

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Original Stormtrooper Isform

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Grävmaskin Junior Knows 6517 Multicolour...

  Midsommarstång Trä bord prydnad

 • Taklampa vit REWA
  Kruka 3 st olika storlekar grå KANNIA
  Jacqueline - jdyKing LS Blouse Multicolor Flower, Svart

  Kontakt

  ONLY Vic blus, Svart

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Pappershållare Rostfri Hushållsrulle
  Bordsräknare -vit

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Vero Moda - vmSoffie LS Top, Svart
  Domkraft. 2 ton.

  Stöd FARR!

  Kuddfodral - Good Vibes

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  Väggdekor/Väggord @ My Home