Damixa Duschblandare Zero Termostat mm cc 160 Thermixa onrpti1567-Hem & Trädgård

Väggdekor/Väggord - The Kitchen is the Heart of the HOME

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Radiostyrd helikopter Phoenix
Mercedes-Benz GLA-Class radiostyrd bil, Vit

Duro Tapet Select Blomfond Beige

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Jul dörrkrans - Snögubbe WelcomeVäggdekor - KakaoögonAlga Kalaha sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

KLASSISK PROSECCO PONG SET
Pappkrona Barbie
vidaXL Vattentät regnponcho för camping/vandring marinblå

Duro Tapet Select Blomfond Grå

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Willex Regnställ strl M röd och svart 29149Duk spandex 183 Vit Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Kängor i äkta skinnVita sneaker med 35 cm höga skaft, Vit, 36 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Star Trading. Metallykta 19,5 cm svart med vitt ljus och timer
Teddykompaniet Jakob Liten

Duro Tapet Ballad Jalusi Röd

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Hasbro Battleship Resespel

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Ljusstake 4 Ljus Brons 10 cmLjusstake Chub 9 cm - Rostrött/MässingCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.CAROLINE LÖPARE 40x250cm, GråLED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht 57038 7.5 W Varmvit VitLED-belysning infälld OSRAM Power Batten 4058075123731 50 W Varmvit Vit

Läs mer...
Väggdekor Loved you yesterday
Utomhusbelysning Thurso Round

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Nappa Monteringshandskar Storlek (handskar): 12, XXXL EN 388 , EN 511 CAT II L+D Griffy 1707 1 parSäkerhetssandaler Albatros Marathon XTS Low S1P HRO 40 S1P Svart, GråSäkerhetslågskor Uvex motorsport 42 S1 Svart, Röd
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättESD Säkerhetslågskor Albatros BLUETECH LOW ESD SRC 43 S3 Svart, Grå, BlåSkylt Love & DogEhmann 2160c0709 Sladdimmer Passar: LED-lampa, Lågenergilampa, Halogenlampa, Glödlampa Vit att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
inprojal elektrosysteme 9016-104.81 1x Vägguttag för inbyggnad USB-uttag IP20 Svart

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Retro Julbonad Jul , Papper
Fartreglage för RC-bil Carson Modellsport Viper Auto Sport 20 500906134 35 A Motorlimit (varv): 20

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Race Copter DroneArt RC EYE Imprimo FPV (Spektrum) BNF Professionell, Kameraflygning

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot6-kanals mottagare Master F-6 (V2) 2,4 GHzSpegel oval svartVäggdekor Fönster Lagun strand med palmer ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Ljuslykta - Världens bästa vän
Multicopter sändare Yuneec Wizard Passar till: Yuneec Q500, Yuneec Typhoon H
Poster - Yesterday today tomorrow forever A4 21x30cm

Viktigt!

Bordslampa M guld MOONI
Taklampa vit ELBE
Ljusstake drake

Kontakt

Nora Taklampa 5L Svart/Natur

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Väggdekor väggord It is the little things that
Efashion Chana - Linne 802 Batik, Mörkblå

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Junarose Margret blus, Svart
Vero Moda - vmCille Off Shoulder Top, Rosa

Stöd FARR!

The Accidental Vegan 9781587613388

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Odd Molly Lace Hug blus, Off vit