VAUDE Cheyenne 350 Sleeping Bag baltic sea onrpti1008-Dunsovsäckar över 0

BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers Mini Berså II 6247

Välj region för att få mer information från 1177.se

Välj region för att få mer information från 1177.se
karta

Paintpart Tapet Mormors Tid 4835-6
Varg W's Fårö Long Wool Dress Dark Anthracite

Patagonia M's MOC Hybrid Shorts 21" Forge Grå

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Paintpart Tapet Lantligt och Modernt 4929-1Paintpart Tapet Vallila Horisontti 5221-1Icebug W's Zeal3 RB9X Shoes Orange/Magenta sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

BoråsTapeter Tapet Jubileum Helena 5462
Houdini Dynamic Beanie tumbeling blå
BoråsTapeter Tapet A Vintage Book French Roses 1651

Schneider Electric Dimmer 40-315w Renova Vit Glödljus Och Elektronisk Trafo

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Fiona Tapet Home NW 559247Fiona Tapet Living NW 491130 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Neilpryde Elite 3D Curve Dry SuitFiona Tapet Royal Classic 488042 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Patagonia M's MOC Hybrid Shorts 21" Mojave Khaki
Fiona Tapet Royal Classic 489049

Garden Lights Fjärrkontroll och utomhusmottagare 40 m 6148011

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Fiona Tapet Personal Stripes 373003

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Alger 5371BoråsTapeter Tapet Scandinavian Designers II Romans 1767CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.W+G Tapet Idealdecor Wall Murals Non-Woven ToscanaSvenska öl i köket 9789187215018Duro Tapet Aveny Typer Platina

Läs mer...
Panda - Mjukisdjur Gosedjur - 38 cm
Väggdekor Den hängande buren

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. City Train4 i 1 Penna – Kulspets/Röd laser/ lampa/TouchpennaPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.11 21x30cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättTaf Toys Musikalisk babymobil 12035Praktisk regnponcho, MarineBlåMillfighter Kettlebell, 4 kg, Gul att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Sneakers med 5 cm höga sulor i vit

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Kids Concept, Leksaksgodis
( Handduk ) 50x70cm Mercedes

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Ljusstake 18 cm - Mässing

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotTrowel Vägglampa Alu 230VWillson Filter 1001581 Filterklass/skyddsnivå: ABEK1 10 stNitril Engångshandske Storlek (handskar): 7, S EN 455 L+D 14694 100 st ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
3M öronproppar 26 dB 20 par för bygelhörselskydd 3M 1310
interBär 8114-004.01 Sladdimmer Svart Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 st
Skinnförkläde äkta läder svart
Värmekamera Yuneec Passar till: Yuneec H520

Viktigt!

  Produktbeskrivning

  Dunsovsäck för mjuk och skön sömn under två säsonger

  Somna in mjukt och varmt på vandringen med Cheyenne. En dunfylld sovsäck från Vaude som lever upp till högsta standard vad gäller ansvarstagande och miljötänk. Formad efter din kropps naturliga form och ställning, håller den kvar värmen där du som mest behöver den.

  Du får en varm och god natts sömn under årets varmare månader och säcken är perfekt för lätta vandringsturer under vår och sommar. Sovsäcken är RDS-certifierad och märkt enligt Vaudes miljömärkning Green Shape.

  RDS: står för Responsible Down Standard och är en standard för dunanvändning. Alla produkter med märkningen har dun som går att spåra från färdig produkt och ända tillbaka till dunproducenten så att man vet exakt vart dunet i just din jacka kommer ifrån. Dessutom garanterar märkningen att djurhållningen är etiskt riktig. Man plockar aldrig dun från levande fåglar eller fåglar som tvångsmatats.

  Green Shape är Vaudes miljöstandard. Se videon för en introduktion till deras hållbarhetsarbete.

  Detaljer

  • Tvåsäsongs-sovsäck med dunisolering
  • Otroligt mjuk och skön mot huden
  • Lättviktig med kroppsformad mumieskärning
  • Värmande isolerad krage
  • Justerbar formad huva
  • Invändig ficka för värdesaker
  • Anatomiskt formad fotbox
  • Ekovänlig och rättvis produktion
  • RDS-certifierad
  • Komforttemperatur: 6°C
  • Komfort lägre gräns: 1°C
  • Extremtemperatur: -14°C
Specifikation
Säsong
3-säsongers sovsäck  
Sovsäck
Kategori: Dunsovsäck
Form: Mumieformad
Material
Fyllning: Ankdun  
Dimensioner
Längd (inkl huva): 220 cm, Längd (exkl huva): 190 cm, Bredd fotbox: 55 cm, Bredd axlar: 80 cm, Packstorlek: max 25 x 17 cm
Vikt
max ca 1050 g (varav fyllning 350 g)  
Material
Yttre: 100% Polyester 50D 300T Ripstop, Foder: 100% Polyester 50D 300T, Fyllning/isolering: Ankdun 80/20, 550 cuin (fill power)
Kön
Unisex
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
751420
 • Habo Cylindervröd 2821-2

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • Habo Dörrhandtag Clean A696

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) Habo Ytterdörrhandtag Clean Oxford...

  Klättermusen M's Magne Pants Dark Deep Sea

 • Walkera Race Copter flygbatteri Passar till: Walkera Rodeo 150 FPV
  Poster - HOME HJÄRTA 40x50cm
  Radiostyrd off road bil - Röd

  Kontakt

  Elmotor för RC-bil borstad Reely 550er 18000 rpm Varv: 24

  +468-710 02 45

  info(a)farr.se

  Box 391,
  101 27  STOCKHOLM

  Änglar med hjärtformad kedja
  Ljusslinga med 40 LAMPOR och Batteridrift med TIMER

  Medlemssidor

  Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

  Väggdekor väggord väggtext The laundry room
  RC modellbil Short Course 1:10 Amewi AM10SC V2 Borstlös motor Elektrisk 4WD RtR

  Stöd FARR!

  Spinner med fläktöppning Pichler C8521 Aluminium

    

  SWISH

  123 327 8983

  Postgiro 520890-5

  1:14 Thicon Models 50207 1 st