Taklampa vit DAMODAR
Carmina lampa mini azur (32 x 22 cm)
Nora Taklampa 1L Svart/Natur

MIN AMBITION

Taklampa svart/koppar KALLAR

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


DOWNUNDER OUT LED Infälld Vägglampa vit

JAG VILL HJÄLPA DIG

Kruka 23 x 23 x 42 cm grå ABDERA

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Kruka 3 st olika storlekar grå KANNIA

LÄS MER

Houston Köksblandare Pullout
Kids Concept, Soffa, Grå
ONLY Elcos blus, Mörk marinblå
Väggdekor väggord väggtext When life gives you lemons make
Only - onlNova Lux Flounce Wrap Top Ditsy Flora, Mönstrad
Efashion Chana - Linne 802 Batik, Blå
Vero Moda - vmBritt 7/8 Top, Rosa
Vero Moda Faith skjorta, Blågrå
Soya - Nine 1, Offvit

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Pappershållare Rostfri Hushållsrulle

Vero Moda - vmCille Off Shoulder Top, Rosa
Hälsans skafferi 9789176179208
ELEGANTA FOTORAMAR LÄTT GLITTER DIAMANTER 13x18 CM
Vero Moda - vmSoffie LS Top, Röd

Taklampa grön SALINE

29.10.2018
Jacqueline - jdyVella SS Top, Svart
Metallskylt 30x40 cm - Mumin

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Nümph Iridiana skjorta, Blå ELBA Pendel 28 Koppar

( Väggdekor, Väggord ) THE LIFE IS REAL! Believe it.

Vero Moda - vmBloom LS Blouse, Svart
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Omlottbody Newborn Bambu med igelkottar
Masha och Björnen Bordsduk
Super Mario Bros Pyjamas grå

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Masha and The Bear Pyjamas blå

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Fireman Sam Pyjamas vit Taklampa grå/koppar NARMADA
Keel Toys - Large Mjukis Gosedjur Björn med kudde - ca 30 cm

utan ventil FFP1 8710E 20 st 3M Dammskyddsmask nclben3208-Hushållsapparater

Poster - Peace A4 21x30cm
Adler Våffeljärn 700W, AD 311 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.