vidaXL Bänkar 2 delar sjögräs grå
Braun Matberödare FP3010 Vit (FP3010)
Nexa Pro WT-2 Trådlös väggsändare, 2-vägs, 433MHz (14720)

MIN AMBITION

DELTACO grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 1,5m vit (GT-126)

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Champion Brödrost Rostfri 4 skivor

JAG VILL HJÄLPA DIG

Ranex LED-vägglampa för utemiljöer (5000.466)

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Markeringspenna Spruta

LÄS MER

vidaXL Bäddset 2 delar trianglar 140x220/60x70 cm grå
vidaXL C-format bord metall 35x55x65 cm svart
Nexa, fjärrströmbrytare för utomhusbruk, IP44, max 16A, fjärrkon
Plastduk Rund Magenta
Final Touch Vinkylare
DELTACO apparatkabel, vinklad CEE 7/7 - rak IEC C13, 0,5m, vit (
Dekorationskit Svart
vidaXL Bäddset 2 delar blommor 155x220/80x80 cm flerfärgat
Brennenstuhl Överspänningsskydd 6väg 13500A

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

More Beauty Pinnkam

Dekorationskudde Melon
Bordslöpare Mörkblå på Rulle
Barmatta med Rostfria Kanter
Glöggskedar

Dragon Master - Brädspel

29.10.2018
Stämplar och Färg till Ägg
Star Wars Duk

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Koala Ihopfällbart Vinställ 1S Jet

Julgranskula Blå Sofia

Blinkande Ljusslinga med Musik Dödskallar
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Sparbössa Döskalle med Råtta
Servetter Thomas Tåget

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Bordstablett Pride
3 Seater Swing Seat Cover Waterproof Polyethylene Grön
Pappersassietter Lila

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Shotglas Student

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dubbel Fotoram Lama Hemmets hjärta Kakeldekor
Pappersassietter Baby Musse

Väggdekor väggtext Make every count väggord day uaqspr2604-Väggord

Produktnummer: 279825

Som på bilden

Text: Make every day count

Färg: Svart

Storlek: 57X19 cm

Material: Självhäftande vinyl

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp för enkel montering.

 

vidaXL Bistrobord vintage stil rund metall 40x70 cm svart
4 in 1 Jar and Bottle Opener with soft grip 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.